Politiet beslagla fiskeutstyr – Fluefiske.net

Politiet beslagla fiskeutstyr

Politiet i Trondheim har beslaglagt fiskeutstyr som er annonsert til salgs på Fluefiske.net, Finn.no og på Facebook.

En ny bruker registrerte seg på Fluefiske.net onsdag ettermiddag og annonserte store mengder fluefiskeutstyr til salgs. En av våre faste brukere tipset oss om annonsen.

Politiet i Trondheim opplyser at dette utstyret nylig er beslaglagt. Det er en mann i midten av 30-årene som har annonsert fiskeutstyret til salgs på Finn.no og blant annet i gruppa «Fiskeutstyr/Fiske – Kjøpe/Selge/Bytte/Utleie» på Facebook. Mannen er ikke kjent i fluefiskermiljøet i Norge.

Blant utstyret han skal selge er stenger og sneller fra Sage, Loop, LTS, Hardy, Davidsen, Loomis, Orvis, Berkley og Shimano. Teksten i annonsen er «klønete» og både elver og merkenavn er feil skrevet. Blant annet skal trolig Davidsen være Danielsson. Det er tydelig at vedkommende ikke driver med fluefiske, trolig heller ikke haspelfiske.

Han beskriver utsyret som strøkent og nærmest ubrukt, og at han har arvet deler av det fra sin morfar. Nå skal fruen i huset ha sagt at nok er nok, og at noe må selges. At en morfar rundt 80-årene skulle ha så mye nytt, moderne og dyrt utstyr fikk oss til å reagere på annonsen.

Salgstråd Fluefiske.net: Har et luxusproblem og trenger fluestang-rådgiving (hjelp)

Blant utstyret er to CND-stenger i Specialist-serien, og det var disse stengene medlemmet på Fluefiske.net som tipset oss, kjente igjen fra et tyveri i Gaula for et par år siden. Trolig er det ei Loop-snelle med initialene JH blant utstyret som er beslaglagt. Også i år har det vært tyveri av fiskeutstyr i Trøndelag, blant annet i Orkla og i Stjørdalselva.

Det overrasker oss ikke om flere tyverier langs lakselvene de siste par-tre årene nå vil bli oppklart. Hvor mye av utstyret som allerede er solgt er uklart.

I forbindelse med tyveriet i Gaula for et par år siden ble det observert en hvit kassebil av litt eldre modell og en liknende bil er observert på Flora camping i forkant av tyveriet i Stjørdalselva i år. Begge gangene er det observert en gutt i 30-årene og ei jente i cirka samme alder.

Har du opplysninger som kan hjelpe politiet eller har blitt frastjålet fiskeutstyr, kontakt Melhus lensmannskontor på telefon 40 03 17 25.

Vær spesielt oppmerksom når dere handler på forum på internett. Ikke betal varer på forhånd!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nettbutikken er for øyeblikket stengt