Stener Skogmo til Arcticsilver

Fluekasterprofilen Stener Skogmo blir teamleder i Arcticsilver, selskapet bak de særegne Freeflex-stengene.

Trønderen skal lede teamet i Arcticsilver, som i øyeblikket består av åtte instruktører og profilerte fluefiskere fra Norge, Sverige og Island. Skogmo vil få ansvaret for kastedemoer, og vil dessuten spille en rolle i produktutviklingen, heter det i en pressemelding fra Arcticsilver.

Skogmo har en lang karriere i bransjen, og er en merittert fluekaster. Han er tidligere norgesmester i fluekasting og sertifisert av både EFFA og IFFF. Tidligere har Skogmo representert Loop, LTS og sist G. Loomis. Han er utdannet kasteinstruktør, og tidligere norgesmester i enhånds- og tohåndskasting. I tillegg har han vært finalist i Spey-O-Rama tre ganger, og havnet blant de ti beste i verdensmesterskapet i fluekasting.

Robert Selfors, mannen bak Arcticsilver, sier han er storfornøyd med å ha fått kastefantomet med på laget.

– Vi gjorde en god del research før vi signerte med Stener. Han er en av de mest talentfulle og erfarne fluefiskerne der ute. Vi lette etter en sympatisk, kunnskapsrik og jordnær person som ønsker å dele kunnskapene sine med andre, sier Selfors.

Selv sier Skogmo at han ble solgt første gang han kastet med de innovative stengene.

– Det var et magisk øyeblikk, og da jeg hørte at Arcticsilver søkte etter noen å lede teamet av representanter, måtte jeg naturligvis tilby assistansen min. Dette er noe jeg ønsket å være med på, sier Stener Skogmo.

Teamet han nå skal lede består av Robert Håkansson (SE), Fredrik Leth (SE), Elias Petur Thorarinsson (IS), Ryan Marchese (NO), Anders Neteland (NO), Bjørnar Neteland (NO), Ole Kristian Holmeslett (NO) og Anne Engholm (NO).

Les også: Arcticsilver ut i verden
Les pressemeldingen her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *