Abonner på fluemønster

The Weekly Fly er nettstedet for deg som vil abonnere på fluemønster – eller kjøpe et og et mønster.

På nettstedet kan du kjøpe ei flue for $2.95 eller abonnere på 50 fluemønster for $29.95 i HD-kvalitet. Slettes ikke ille pris, med tanke på at du kan laste ned video og se denne flere ganger, får bindebeskrivelse og materialtips og at du har mønstrene tilgjengelig digitalt hele tiden der du vil. Sammenlignet med å kjøpe ei bok med fluemønster, er så langt fra prisen avskrekkende.

Nøyer du deg med vanlig videokvalitet på nettstedet, er noen få mønstre gratis eller du kan kun se begynnelsen av filmen, men hele bindebeskrivelsen står beskrevet – men du kan likevel abonnere og få et fluemønster i uka.

databasen som allerede ligger på nettstedet, kan du velge ørretfluer eller tørrfluer. Alle kjøpevideoene er i HD-kvalitet og er bra laget. Du kan også sortere fluemønster alfabetisk eller søke deg fram til noe av navnet på et fluemønster. Selvsagt er publiseringsdato et valg, det samme med hvor mange du vil vise samtidig – opptil alle i en sleng.

Har du lyst til å prøve hvordan dette fungerer før du abonnerer eller kjøper fluemønster, er det frie vareprøver som du kan laste ned.

I abonnementet inngår i tillegg profesjonelt produserte videoer med tydelig visning av detaljer i flua fra flere kameravinkler, spillbare på iPad, over 34 timer med innhold, over 160 søkbare mønstre pr i dag, 52 nye mønstre hvert år og alle i full HD.

Blant fluebinderne er Bob Jacklin, Wayne Luallen, Kelly Galloup og mange andre kjente bindere i USA. Vil du fortstat ha dem på et emdium du kan ha i hylla, finnes de som DVD-er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *