André Brun i Jurassic Lake

Underholdning fra ørretbomsen på vei. André Brun er snart ute med sin film nummer 4.

André Brun og Odd Productions har servert 3 filmer for ørretfisken de siste årene. Nå er han her med den fjerde filmen.

Denne gang er gutta i Argentina. Nærmere bestemt under regnbueørretfiske på det som omtales som verdens ende; Jurassic Lake.

En film om stillevannsfiske kan for mange høres kjedelig ut, men Brun forsikrer oss om at fisket her er alt annet enn kjedelig.

– Jurassic Lake bærer på en hemmelighet, kan man si. Man har jo selvsagt sjøen selv, som er et rock’n roll-fiske ut av en annen verden. I tillegg har vi den mer ukjente tilløpselva. En god gåtur oppover her finnes drømmekulper på rekke og rad hvor ørreten tar tørt, som det blir en del av på filmen kan du si. Kulpene oppover elva har aldri før vært filmet, og fisket av ytterst få, så det var en drøm å oppdage!

Teamet virker ustoppelige i forhold til produksjon av fluefiskefilm. Vi spurte Brun om det blir flere filmer fra utradisjonelle steder også i tiden som kommer.

– Vi har noen gode idéer så vi får se. Men foreløpig er vi veldig mentalt innstilt på 4′ern. Selger vi 6000-8000 eksemplarer av denne, så gir det muligheter til å realisere enda et par idéer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *