Dokumentar om Karluk river

Dokumentaren The Kodiak Project om Karluk River – ei reise til den legendariske elva.

The Kodiak Project om tre fluefiskere i Kodiak Island, Alaska skal ut på festivaltur før den lanseres i oktober.

Filmen The Kodiak Project handler om tre fluefiskere – Conway Bowman, Kirk Deeter og Chris Santella – som reiser til Kodiak Island i Alaska for å fiske i den legendariske Karluk River. Sammen med en lokal fiskeguide, Trent Deeter, legger de ut på en av de mest episke steelheadturer i sitt liv.

Karluk River ble ansett som den største lakseelv i verden på slutten av 1800-tallet. Det var før 10 hermetikkfabrikker og et intenst kommersielt fiske ødela for laksen. Filmen vil vise hva mennesket kan få seg til å gjøre med naturen når man bringer den ut av balanse. Karlukelven ligger avsides til og et variabelt vær gjør film- og fiskeforholdene til en utfordring. Den 22 kilometer lange elva er grunn – et godt utgangspunkt for gode filmspots.

I tillegg til å fiske steelhead, som det bugner av i elva, gjør de flere forsøk på å fange coho salmon,salmon sharks og regnbueørret.

Det er et stort team som står for produksjonen. The Kodiak Project er en av filmene på 2012 Fly Fishing Film Tour – som også har fått ny Facebook-side. Så kommer filmen etter hvert for salg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *