Lei fluefiskefilmer på Vimeo

DVD-enes tid er definitivt forbi, også for fluefiskefilmer. The River kan fra i dag streames i sin helhet på Vimeo On Demand.

Det bugner av korte snutter, pirrende trailere og heftige kortfilmer på både Vimeo og YouTube. Det er ingen problemer å sette sammen  en helaften med fluefiskefilmer, streamet til flatskjermen. Men vil du se en hel film har alternativet i årevis vært å kjøpe DVD om fluefiske, og fortsatt gis det ut DVD-er. Men det er nok ikke lenge til de siste fluefiskefilmene gis ut på en liten, rund plate. Framtida er ene og alene streamingtjenester, også for fluefiskefilmer.

4. april kan du leie The River på Vimeo On DemandThird Year Fly Fisher byr også på Night of The Hex, Musky Country og Heart of The Driftless pr i dag. The River selges på DVD fra 24. april.

[vimeo id=»90659013″]

Det ligger flere filmer som nok interesserer fluefiskeren på Vimeo On Demand, så det er bare å søke i vei. Mer vil nok helt sikkert komme. En film vi kan anbefale er Red Gold fra Felt Soul Media, som kom i 2009, men er fortsatt like aktuell. Filmen har fått flere utmerkelser.

[vimeo id=»3075423″]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *