Release fra polare laksegutter

Polarflua kaller gutta laksefiskeklubben sin. Og skryter om laks, fangst og fiskerliv gjør de på video.

Det er noen år siden den første DVD-en kom fra Polarflua. Fra de enkle opptakene, med enkel redigering og preg av hjemmevideo tok det litt mer av. Nå fisker de med GoPro-kamera på magen, følger hverandre med kamera i elva og langs bredden og redigeringen krever mer tid. Men det er slik de gjør det de polare lakseguttene, de skryter av bragdene på video.

Filmene har gjennom årene gitt oss mange artige og fine stunder. Det er ikke kvalitet, sponsorer og innovative klipping som har vært essensen, men det trivelige fiskerlivet, det nordnorske bannskapet og det utpregede guttelivet. Det er minner for dem, som de vil at andre skal se. Det gjør vi med glede.

I helga har Polarflua ha release på årets DVD i Tromsø. I løpet av en snau time viser de klipp fra 2012- og 2013-sesongen, for 2012 ble et hopp over-år.

Nå har de holdt tradisjonen i hevd og klubben i livet siden 1999. Vi vil tro at denne sammenspleisede gjengen nok gir ut videoer til håret gråner og de som pensjonister står på lønninglista til Nav.

Filmen får du kjøpt hos Andresens Vaapenforretning i Tromsø, og kanskje i en og annen fluefiskeforretning. Får du ikke tak i den, send e-post til Stig Skogeng. Kan hende har de noen av de gamle på tilbud også.
PS: Gutter, laksefiskende jente i Fluefiske.net har ikke fått film i posten!

[youtube id=»2BBqwOVB6mQ» mode=»normal»]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *