Samler fluesneller i egen bok

Laksefisker Roar Lindsø i Lillehammer har en flott samling av fluesneller – Vom Hofe og Hardy. Det ble det bok av, laget på datamaskinen hjemme og overført som filer til trykkeriet i Polen. I posten kommer 50 eksklusive eksemplarer.

Nå kan alle gi ut sin egen bok, uten noe forlag, og selge de via jungeltelegrafen. Så billig har det blitt å trykke bøker i Polen, selv om antallet er få. Billig er sett i forhold til antall bøker, ikke nødvendigvis per eksemplar. Bare ikke regn med fortjeneste. Dette er et prosjekt til selvkost.

roarlindso2Da ryggen slo krøll på seg rett før laksesesongen i år gikk Lindsø «dystre» tider i møte. Fluekasting kunne han glemme. Noe måtte han finne på, og slik ble det til at det han fant på ble ei bok på 154 sider. Noen i farger og noen i svart hvitt. Formatet er A4.

Med en forkjærlighet til skotsk laksefiske – og der er nok størsteparten av hans lille marked – valgte han å skrive den på engelsk. Han har fotografert hele samlingen av Vom Hofe- og Hardy-sneller. Så prydes også boka av noen splitcanestenger.

Microsoft PowerPoint - Reelcollection 10 siderThe Lindsø Collection
Opplag 50 bøker

Er du interessert i ei bok, kontakt roar.lindso@broadpark.no på e-post. Og den kan selvsagt signeres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *